Històries de distracció massiva
TERCERA EDICIÓ
TÒPICS, ANÈCDOTES I FAL•LÀCIES DE LA HISTÒRIA
 "Només descobrint els paranys 
de la història d'Espanya contra
Catalunya retrobarem el camí
més fàcil a la Independència"
"Justificació històrica i legal 
de la necessitat de recuperar les Constitucions Catalanes per tal de restituïr l'estat català"
"HISTÒRIES DE DISTRACCIÓ MASSIVA parteix de la necessitat de contrastar cert revisionisme històric que s’està fent actualment, tant des de Madrid com per part de determinats autors catalans, no sempre amb tota la base documental exigible i desitjable. 

Cal recuperar i posar al dia la pròpia història, però explicant-la tal com va succeir realment i no tal com ens ha arribat. Aquest és el primer pas per treure’ns de sobre la síndrome de perdedors que arrosseguem. I un pas necessari per a construir un relat sòlid i una estratègia de futur vàlida.

Aquest llibre explica com van succeir realment un seguit de fets cabdals de la nostra (i la seva) història, fets importants perquè ens han acabat conduint a la situació actual. 

Demostra que els castellans no són hereus històrics dels visigots, com sempre han argumentat per a tenir una superioritat històrica. Que els catalans bastiren un imperi mediterrani del que deriva posteriorment la Corona Hispànica dels Àustries.

També demostra que els catalans no vam participar en moltes de les batalles que suposadament ens han costat la pèrdua dels nostres drets, o que aquests drets no estaven en joc. I que per tant, reclamar la DEVOLUCIÓ de les Constitucions Catalanes, pot ser la via més entenedora, més legal i més fàcil d’aconseguir la independència amb els màxims suports possibles.